UA / RU
Підтримати ZN.ua

Програма «єПідтримка» тимчасово не приймає нових заявок – Федоров

Кошти, які мали отримати українці за вакцинацію, перерахують на потреби ЗСУ.

З сьогоднішнього дня, 26 лютого, програма «єПідтримка» тимчасово не прийматиме нових заявок, оскільки немає зв'язку з реєстрами. Українці, котрі вже подали заявки на отримання 1000 гривень за вакцинацію, отримають кошти, написав на Facebook Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.

Читайте також: Тримаємось, віримо в перемогу ЗСУ: київський ілюстратор створює арти для підтримки громадян

«Вчора ми запустили можливість перерахувати ковідну тисячу для української армії через Portmone у фонд «Повернись живим». Якщо ви її ще не витратили, можете зробити це за посиланням.

За півтора дні ЗСУ отримали 200 мільйонів гривень від українців. Кошти, які мали отримати українці за вакцинацію, але ще не подали заявки, перерахують на потреби Збройних Сил України. Дякуємо кожному українцю, який наближає державу до перемоги та свободи!», - йдеться у повідомленні міністра.

Раніше Федоров звернувся до американського підприємця та інженера Ілона Маска з проханням про підтримку України під час війни, яку розв'язала в нашій країні Російська Федерація. Серед заходів підтримки, як вимагає Федоров, називається доступ до космічної програми супутникового інтернету Starlink.