UA / RU
Підтримати ZN.ua

Продовжено сертифікат Міжнародного стандарту Державіаслужби України

Регулятора чекають щорічні наглядові аудити.

Державна авіаційна служба України пройшла ресертифікацію відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 9001 діє до: 2015 з позитивним результатом.

Це дає підставу для продовження терміну дії сертифіката відповідності до 2024 року за умови проходження щорічних наглядових аудитів, повідомляє сайт Державіаслужби.

"Компанією Bureau Veritas Certification Holding SAS - UK Branch дано висновок: документація системи управління демонструє відповідність вимогам стандарту ISO 9001: 2015 і забезпечує достатню основу для впровадження і підтримки системи управління; компанія демонструє результативну впровадження і підтримку/поліпшення власної системи управління; компанія демонструє встановлення і відстеження ключових цілей і завдань по результативності системи управління, а також моніторить прогрес на шляху виконання зазначених цілей і завдань", - йдеться в повідомленні відомства.

Читайте також: Через пандемію популярний лоукостер на 70% скорочує кількість рейсів з Києва

Підтверджено, що програма внутрішніх аудитів і аналізування з боку керівництва повністю виконані і демонструють результативність як засіб для підтримки і поліпшення системи управління.

Раніше Кабмін вирішив денонсувати сім міжнародних договорів, укладених в рамках СНД щодо авіаперельотів. Таке рішення уряд прийняв через порушення Росією авіапростору над включеним Кримом.