UA / RU
Підтримати ZN.ua

Призначено новий щоденний поїзд Київ-Суми для екстреної транспортної підтримки Сумщини

Поїзд курсуватиме тимчасово, з 18 до 26 травня

Національний залізничний перевізник запроваджує новий поїзд до Сум зі столиці України. Місто Суми та Сумська область потерпають від ворожих ракетних та шахедних атак.

“Оперативно посилюємо транспортний звʼязок Сумщини зі столицею призначенням додаткового денного поїзда №279/280 Київ – Суми”, – повідомляє “Укрзалізниця”. 

Читайте також: Наразі у росіян немає угруповання для активізації у Сумській області. Але вони зможуть його зібрати — речник військ "Сіверськ"

Поїзд пропонуватиме щоденне сполучення між Києвом та Сумами з 18 до 26 травня та відправлятиметься з Києва о 07.33.

“Прибуття до кінцевої станції Суми о 13:19, у зворотний шлях поїзд вирушатиме із Сум о 14:50 та прибуватиме до станції Київ-Пасажирський о 20:47. Складатиметься поїзд із сидячих вагонів”, – зазначає залізничний перевізник.

Поїзд матиме зупинки на станціях Дарниця, Ніжин, Бахмач, Конотоп, Путивль, Ворожба, Білопілля. 

Як зазначає “Укрзалізниця” на залізничній станції в Києві, будуть запропоновані узгоджені стиковки з поїздами, які прямують до інших регіонів України. “Пересадкові квитки можливо оформити у застосунку та на новому сайті Укрзалізниці”, – зазначено в повідомленні.

Раніше, начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що Росія, імовірно, незабаром розпочне нову атаку північніше Харкова, у Сумській області. Буданов вважає, що російські атаки на північному сході мають на меті розтягнути і без того незначні резерви українських солдатів і відвернути їх від боїв деінде. Саме це і відбувається зараз.