UA / RU
Підтримати ZN.ua

Привітання з католицьким Різдвом: проза та листівки

Різдво є одним з найголовніших християнських свят.

Католики, протестанти та прихожани більшості помісних православних церков святкують 25 грудня Різдво Христове. У цей день народився Ісус Христос у Віфлеємі. У цей день є традиція вітати родичів, друзів та близьких зі святом. Про це пише OnlineUA.

Привітання з католицьким Різдвом у прозі

Щиро вітаю Різдвом Христовим! Бажаю вам, щоб світло надії ніколи не згасало у душі, а на серці було тепло й радісно. Хай ваш життєвий шлях освітлює різдвяна зірка, а в усіх справах допомагає Бог.

***

Поздоровляю зі світлим святом Різдва Христового! Зичу вашій родині злагоди, здоров’я, щастя та добра. Нехай життя радує приємними сюрпризами, гарним настроєм та добрими людьми. Божої милості вашому дому!

***

Різдво Христове – це чудове свято, тому я бажаю тобі щастя, світлих помислів та добрих вчинків. Нехай твоє серце в цей день наповнює тепло, любов, милосердя.

***

З Різдвом Христовим! Хай буде мир, злагода та добробут у вашій хаті. Нехай Господь благословить вас та ваших рідних та вбереже від усіх негараздів. Бажаю вам душевного тепла, радості та святкового настрою.

***

Хочу привітати тебе з Різдвом! Нехай цей світлий день буде наповнений радістю, щастям, любов’ю. Бажаю тобі успіхів та Божого благословення на шляху до майбутніх досягнень. Нехай різдвяна зірка сяє та осяває твій шлях. Христос народився! Славімо Його!

Читайте також: День Андрія Первозванного: історія свята

Листівки з католицьки Різдвом