UA / RU
Підтримати ZN.ua

Прикордонники знищили російських диверсантів, які намагалися переплисти Сіверський Донець

Диверсанти РФ  намагалися потрапити в тил ЗСУ.

Прикордонники знищили групу диверсантів РФ, які намагалися переплисти річку Сіверський Донець, повідомляє пресслужба ДПСУ.

"Диверсійна група намагалась переплисти річку Сіверський Донець та потрапити в тил наших військ. Прикордонники за допомогою тепловізора виявили підготовку противника до подолання водної перешкоди, а коли човен з чотирма диверсантами дістався середини ріки – відкрили вогонь. Під час обстрілу плавзасіб загарбників перекинувся. Тепловізор не зафіксував жодного окупанта, який би зміг вибратися на берег", - наголосили прикордонники.

Читайте також: Вночі окупанти обстрілювали два напрямки на Донеччині. За добу загинув мирний мешканець, ще 12 – поранені

Українські війська просуваються на кількох напрямках у західній частині Херсонської області та закріпили територію за річкою Сіверський Донець у Донецькій області. Швидкість контрнаступу, ймовірно, різко змінюватиметься з кожним днем, оскільки ЗСУ намагатимуться позбавити росіян необхідних поставок, навіть якщо наземні контрнаступи триватимуть.