UA / RU
Підтримати ZN.ua

При обстрілі гори Карачун під Слов'янськом загинув один український військовий, 4 поранено

У ході ведення бою підбито 1 танк і 3 БМП бойовиків. Здалися в полон 3 жінки-снайпери.

Члени незаконних збройних формувань минулої ночі обстріляли сили антитерористичної операції на горі Карачун поблизу Слов'янська (Донецька область), з української сторони - один загиблий. З боку противника у полон здалися три жінки-снайпери.

"23.20-01.00 - здійснено мінометний обстріл позицій АТО на горі Карачун. Після чого почався штурм блокпоста. В ході ведення бою підбито 1 танк і 3 БМП бойовиків. Здалися в полон 3 жінки-снайпери. Загинула 1 військовослужбовець, 4 пораненоі. Пошкоджено 2 одиниці БМД-2", - повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці у Фейсбуці.

Крім того, за даними прес-центру, о 23.30-00.40 було нанесено три зосереджені вогневі удари по групі НВФ, які висувалися до блокпосту на горі Карачун.

- Аваков повідомив про втечу Гиркина зі Слов'янська

У прес-центрі АТО також повідомили, що в п'ятницю ввечері (з 18.05 до 22.00) НВФ обстріляли зі стрілецької зброї і мінометів населений пункт Велика Вергунка (Луганська область). Напад було відбито, однак один військовослужбовець загинув, 6 поранено.

Таким чином, підсумували в прес-центрі, з 20.00 п'ятниці до 06.00 суботи з української сторони загинуло 2 військовослужбовці, 13 поранених (крім цих випадків, і в інших населених пунктах). !zn

Читайте також:

Аваков сподівається на звільнення Слов'янська від бойовиків протягом декількох днів

СБУ та прикордонники затримали "отамана" Курганских козаків

Путін поклав відповідальність за бойові дії на Донбасі на Порошенка