UA / RU
Підтримати ZN.ua

Правоохоронці знайшли інших причетних до нападу на ексвійськового у Дніпрі за участю Тищенка

Затримали «одного з активних учасників подій».

Фото ілюстративне.

Фото ілюстративне.

Національна поліція заявила, що їхні співробітники знайшли та встановили осіб, які причетні до нападу на колишнього бійця спецпідрозділу «Кракен» у Дніпрі. Як повідомляють правоохоронці, вони вже затримали одного з них.

Зазначається, що зловмисників розшукували на території пʼяти областей. Імʼя затриманого вони не назвали, проте охарактеризували його як «активного учасника подій».

Читайте також: ДБР: Телефон, який Тищенко розбив під час обшуків, відправлять на експертизу

Наразі правоохоронці відкрили два кримінальні провадження. Одне за фактом незаконного позбавлення волі, інше — за фактом катування. Повідомляється, що у ймовірних причетних до злочинів пройшли обшуки, у них вилучили одяг та зброю.

20 червня у центрі міста Дніпро група людей у балаклавах напала на колишнього військового спецпідрозділу «Кракен» Дмитра «Сина» Павлова, поки той разом з дружиною та маленькою дитиною гуляв містом. Повідомлялось, що до нападу причетна охорона народного депутата Миколи Тищенка.

25 червня Державне бюро розслідувань повідомило про підозру Миколі Тищенку. Його підозрюють у незаконному позбавленні волі колишнього військовослужбовця. Правоохоронці дійшли висновку, що протиправні дії вчинила за попередньою змовою група осіб із застосуванням сили.