UA / RU
Підтримати ZN.ua

Правоохоронці викрили масовий збут зброї та наркотиків у Дніпропетровській області 

Затримали п'ятьох учасників злочинної групи.

© Офіс генерального прокурора
© Офіс генерального прокурора

Правоохоронці викрили та припинили діяльність схему зброї та наркотиків у Дніпропетровській області. П’ятеро учасників схеми отримали підозри, повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора.

Як виявило слідство, місцеві жителі через знайомих організували схему збуту вогнепальної зброї та боєприпасів. Зброю продавали під час особистих зустрічей, а оплату приймали на банківські картки та готівкою. 

З-поміж іншого, ділки збували наркотики та психотропні речовини. Вони закуповували канабіс, метамфетамін гуртом та продавали через власну напрацьовану мережу. Гроші розподіляли між собою.

Читайте також: У Харкові викрили банду "перевертнів": видавали себе за СБУ та грабували людей

Правоохоронці здійснили вісім оперативних закупок під час збору доказової бази та фіксації злочинів. Так вони придбали:

Під час обшуків гаражів та авто чоловіків вилучили:

Наразі підозрюваних затримали. Їм інкримінують ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 307 КК України, що передбачає відповідальність за зберігання, придбання, збут вогнепальної зброї, бойових припасів, наркотичних засобів та психотропних речовин з метою збуту.

Нагадуємо, СБУ припинила діяльність банди, яка тримала у страху жителів Чернігівської області. Бандитами виявилися п'ятеро чернігівців, яких раніше притягували до кримінальної відповідальності за вчинення тяжких злочинів.