UA / RU
Підтримати ZN.ua

Правоохоронці прийшли з обшуками до Ірпінської міськради

Обшуки також проводяться в міських комунальних підприємствах.

Правоохоронці провели у міській раді Ірпеня обшук та виїмку документів, повідомляє місцеве видання "Ірпінь online".

Наголошується, що потрапити до приймальні міського голови Володимира Карплюка неможливо. Доступ до його кабінету, а також до кабінетів його перших заступників перекрито людьми у формі.

Депутат Ірпінської міськради Богдан Мельничук, в той же час, повідомив, що його не пустили на третій поверх будівлі. На третьому поверсі розташовані кабінети секретаря міськради, управління ЖКГ та фінансового відділу.

Крім того, обшуки проводяться на всіх комунальних підприємствах Ірпінської міськради. Документи вилучаються у відділі освіти, КП "Ірпіньжитлобудінвест" та КП "Ірпіньводоканал".

Наголошується, що міського голови Володимира Карплюка і секретаря міськради Юрія Денисенка, коли почався обшук, на місці не було.

Нагадаємо, в липні минулого року в Ірпені та Бучі були проведені обшуки у справі про схеми розкрадання 900 га лісу в Київській області. У той же день з'являлася інформація, що мер Ірпеня Карплюк покинув межі України. Тим не менш, у серпні Володимир Карплюк повернувся на своє робоче місце після відпустки.