UA / RU
Підтримати ZN.ua

Правоохоронці закрили справу щодо аварії, у якій загинув волонтер Краснопольский - ЗМІ

За словами вдови загиблого, другого учасника ДТП визнано невинуватим.

У Дніпрі правоохоронці закрили кримінальне провадження за фактом аварії, у якій загинув відомий дизайнер і волонтер Леонід Краснопольський, повідомила "Радіо Свобода" вдова загиблого Ольга Краснопольська. За її словами, слідчий НПУ у Дніпропетровській області ухвалив постанову про закриття справи через відсутність провини другого учасника ДТП.

"Ми будемо оскаржувати цю постанову в судовому порядку", - наголошує Ольга Краснопольська.

За даними ЗМІ, за кермом позашляховика Toyota Prado, який в'їхав у Kia Краснопольського, перебував 25-річний син головного офтальмолога Дніпра Валерія Сердюка.

Нагадаємо, аварія сталася близько 12:50 4 лютого на набережній Перемоги у Дніпрі. В автомобіль Kia, за кермом якого перебував Леонід Краснопольський, врізався позашляховик Toyota Prado. Український дизайнер і волонтер загинув.

У 2014 році його брали в заручники бойовики підконтрольного РФ терористичного угруповання "ДНР". Краснопольський провів чотири дні "на підвалі" і був звільнений завдяки зусиллям керівництва Дніпропетровської області. Після звільнення з полону дизайнер переїхав із окупованого Донецька до Дніпра, де займався волонтерською діяльністю, шив військову форму та рюкзаки для української армії.