UA / RU
Підтримати ZN.ua

Правий сектор закликав власників вогнепальної зброї вийти на Майдан

Радикали закликали громадян сформувати загони для захисту людей від злочинної влади.

Центральний штаб Правого Сектору закликав власників зброї сформувати загони для захисту людей. Про це йдеться в повідомленні на сторінці Правого сектору в мережі "ВКонтакте".

"З'явилася підтверджена інформація про високу ймовірність розгону Майдану за допомогою бронетехніки і вогнепальної зброї", - стверджують представники організації. Вони закликають громадян дати симетричну відповідь.

"У зв'язку з цим закликаємо усіх власників вогнепальної зброї зібратися на Майдані і сформувати загони для захисту людей від прислужників злочинної влади", - йдеться у зверненні.

Раніше стало відомо про те, що 18 лютого на вулиці Інститутській біля Майдану Незалежності понад 6 тисяч учасників Євромайдану сформували колону і рушили для пікетування Верховної Ради.

На вулиці Шовковичній міліція перекрила вулицю і застосувала світлошумові гранати та газ, в результаті чого постраждали як активісти, так і бійці внутрішніх військ. На вулиці також підпалили одну з вантажівок, якими перекривали шлях до Верховної Ради. Пізніше на перехресті вул. Шовковичної та вул. Грушевського біля будівлі парламенту підпалили ще дві вантажівки. !zn

Читайте також:

Протестувальники захопили Будинок офіцерів і влаштували у ньому медпункт

"Батьківщина": Снайперам на Грушевського дозволили стріляти на ураження

У центрі Києва радикали підпалили і захопили офіс Партії регіонів