UA / RU
Підтримати ZN.ua

Правий сектор припинив акцію під адміністрацією президента

Нечисленна акція під адміністрацією президента закінчилася. Але Правий сектор хоче зібрати "всеукраїнське народне віче".

Рух "Правий сектор" завершив акцію протесту біля адміністрації президента України в Києві.

"На даний момент акція під АП припинилась. Проте це не означає, що "Правий сектор" припиняє боротьбу проти внутрішньої окупації... "Мукачівських повстанців" в будь-якому разі ми не залишимо і будемо за них боротись", - йдеться в повідомленні "Правого сектора" в Facebook.

Уповідомленні стверджується що 21 липня збирається "всеукраїнське народне віче, на якому буде висловлено недовіру нинішній владі".

11 липня у Мукачеві Закарпатської обласи сталася перестрілка з участю людей, близьких до народного депутата Михайла Ланьо, місцевих міліціонерів, а також членів "Правого сектора". За різними даними, в результаті перестрілки загинули до 4-х осіб, до 14 були поранені.

За інформацією МВС, близько десяти бійців "Правого сектора" раніше ховалися в лісовому масиві в околицях Мукачева, двоє були направлені в лікарню. 16 липня в СБУ повідомили, що залишилося розшукати шість озброєних членів руху "Правий сектор" на території Мукачівського району.

З вечора 11 липня під адміністрацією президента у Києві проходила нечисленна акція представників і прихильників "Правого сектора".