UA / RU
Підтримати ZN.ua

Повідомлення про замінування п'яти станцій метро у Києві виявилося неправдивим

Станції вже перевірили і відкрили для пасажирів.

Фахівці не виявили вибухонебезпечних предметів на станціях Київського метрополітену, які закрили на перевірку після анонімних повідомлень про мінування. Як повідомляє у Facebook прес-служба комунального підприємства "Київський метрополітен", станції вже перевірили і відкрили для пасажирів.

Як повідомлялося, сьогодні після 13:20 були зачинені для пасажирів станції "Дніпро", "Гідропарк", "Лівобережна", "Арсенальна" та "Героїв Дніпра" після дзвінка невідомого чоловіка. Він стверджував, що на цих станціях станеться вибух.

Зазначимо, що у зв'язку з проведенням фіналу ЛЧ у Києві, роботу метрополітену сьогодні продовжено на три години. Останній поїзд з центру столиці вирушить близько 3:00 ночі. Станція "Олімпійська" буде закрита на вхід і вихід з 18:00 до закінчення руху поїздів. Вболівальники можуть користуватися підземкою на час проведення фіналу ЛЧ безкоштовно.

Фінальний поєдинок Ліги чемпіонів між англійським "Ліверпулем" та іспанським "Реалом" пройде 26 травня в Києві на НСК "Олімпійський". Рух транспорту в радіусі 1,5 кілометри навколо НСК "Олімпійський" перекрито з 20:00 пятниці, 25 травня, до 06:00 неділі, 27 травня. Зокрема, це вулиця Володимирська, бульвар Лесі Українки, вулиці Євгена Коновальця, Богдана Хмельницького та Хрещатик (перекритий із 12 травня). Периметр, окреслений цими вулицями, став пішохідним.