UA / RU
Підтримати ZN.ua

Порошенко доручив розслідувати аварію катера під Одесою

В Одеській області 18 жовтня оголошено траур за загиблим пасажирам затонулого катера.

Президент України Петро Порошенко висловив співчуття сім'ям загиблих під час аварії катера під Одесою і доручив розслідувати причини трагедії.

"Висловлюю співчуття сім'ям загиблих в Затоці. Доручив всебічно розслідувати причини трагедії, щоб не допустити подібного у майбутньому", - написав президент на своїй сторінці в Twitter.

Висловлюю співчуття родинам загиблих у Затоці. Доручив всебічно розслідувати причини трагедії, щоб не допустити подібного в майбутньому.

- Петро Порошенко (@poroshenko) 17 Жовтень 2015

Нагадаємо, в суботу, 17 жовтня, катер "Іволга" вийшов з приватної бази для прогулянки в акваторії Чорного моря в районі Білгород-Дністровського. На борту перебувало 36 осіб. При поверненні на базу судно перекинулося. В результаті аварії катера в районі Затоки знайдено 12 тіл загиблих, вдалося врятувати 23 людини. Пошуки тривають.

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк розпорядився створити спеціальну комісію для розслідування обставин трагедії.

18 жовтня в Одеській області оголошено траур у зв'язку з загибеллю 12 осіб в результаті аварії катера біля Затоки..

Заступник міністра інфраструктури Юрій Васьков заявив, що, за попередніми даними, причиною аварії прогулянкового катера в Одеській області, в результаті якого загинули 12 осіб, стало перевантаження судна майже в 2 рази.