UA / RU
Підтримати ZN.ua

Понад тисяча населених пунктів в Україні залишилися без електрики — ДСНС

Із них частково знеструмлені 20 населених пунктів.

Станом на ранок 14 березня в Україні залишаються знеструмленими понад тисяча населених пунктів. Про це Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила у своєму Телеграм-каналі.

«На даний час знеструмлено 1003 населені пункти із них частково 20. ДСНС для забезпечення аварійного електроживлення об’єктів соціальної сфери залучено 12 генераторів, з них 5 для забезпечення електроенергією лікарень», - йдеться у повідомленні.

Також у ДСНС повідомили, що за минулу добу підрозділами служби здійснено 620 виїздів, у тому числі 261 виїзд на ліквідацію наслідків обстрілів РФ населених пунктів та об’єктів цивільної інфраструктури.

Читайте також: Унаслідок ракетного удару окупантів у Житомирській області постраждали 4 людей, 7 будівель знищені — ДСНС

В Україні триває повномасштабна війна з Росією. Багато українців виїжджають до інших міст чи за кордон, потребують медичної чи психологічної допомоги, допомоги з дітьми, контактів тих, у яких можна залишити тварину. У нашій спецтемі можна знайти корисні контакти.