UA / RU
Підтримати ZN.ua

Помста Зеленського та робота російської агентури — Бутусов про справу ДБР проти себе

З України він їхати не збирається

Відкриття справи з боку Державного бюро розслідувань проти журналіста Юрія Бутусова — помста президента Володимира Зеленського через пресконференцію та результат роботи російської агентури. Такими словами відреагував на озвучені звинувачення сам журналіст на власній сторінці у Facebook.

“Президент Зеленський помстився мені за свою ганебну пресконференцію. На думку президента саме я оприлюднив відео з Байрактару і тим самим спричинив смерті наших воїнів ... А нагадаю, все це  тому, що я задав питання: Чи не соромно Зеленському тримати коло себе російського агента Демченка?” — написав Бутусов.

На думку журналіста, відкриття справи проти нього відбулося за сприяння російської агентури в оточенні Зеленського і що його «замовили».

«Думаю, що тепер координація дій Офісу президента, силовиків та російського впливу може вважатись доведеною», — написав він. 

Також він додав, що не поїде з України.

“Я не збираюсь кудись їхати з країни, я залишусь тут, де я вийшов на Майдан вісім років тому. Там не було Зеленського, не було Єрмака, а Татаров та Портнов там був одними з координаторів придушення протестів”, — написав Бутусов.

Читайте також: «Треба було встати та дати йому по морді» — Бутусов про суперечку з Зеленським

Нагадаємо, що Державного бюро розслідувань порушило проти Юрія Бутусова справу «за статтею 437 — планування, підготовка, розв’язування та ведення агресивної війни». Відкриття справи підтвердили й у ДБР.