UA / RU
Підтримати ZN.ua

Полторак звільнив з Міноборони чиновника і покарав ще 14

До дисциплінарної відповідальності притягнуті керівники департаментів Міноборони і Генштабу.

Міністр оборони України Степан Полторак звільнив начальника Центру забезпечення діяльності структурних підрозділів Міноборони та Генштабу за недостатнє постачання у ВСУ матеріально-технічних ресурсів.

"Керівництво Міністерства оборони усвідомлює всі виклики, пов'язані з недобросовісним постачанням армії матеріально-технічними ресурсами. За кожним фактом порушень я вже прийняв рішення", - заявив Полторак в ході засідання колегії Міноборони у Києві.

Міністр підкреслив, що крім звільнення начальника Центру забезпечення притягнуто до дисциплінарної відповідальності дев'ять керівників департаментів Міноборони і п'ятеро керівників департаментів Генштабу.

Серед основних проблем на сьогодні міністр зазначив несвоєчасну виплату нагород за знищену техніку противника, несвоєчасне оформлення документів, проблеми в речовому і продовольчому забезпеченні армії.

Наприкінці травня міністр оборони України Степан Полторак заявив, що збільшення Росією військової присутності на окупованих територіях України може свідчити про можливість відновлення бойових дій.