UA / RU
Підтримати ZN.ua

Полторак обговорив з президентом ПА НАТО реформу Міноборони і ЗСУ

За словами Полторака, важко реформувати Збройні сили під час бойових дій.

Міністр оборони України Степан Полторак під час зустрічі з президентом Парламентської асамблеї НАТО Паоло Аллі обговорив ситуацію з безпекою в Україні, а також стан реформування Міноборони України та ЗСУ, повідомили в прес-службі відомства.

"Реформувати Збройні сили під час бойових дій важко, такого досвіду немає ні у кого, але у мене немає жодного сумніву, що нам все вдасться", - сказав Полторак.

Як повідомлялося, 3 квітня міністри оборони України й Канади Степан Полторак і Харджит Саджжан в підписали "Угода про оборонне співробітництво між Міністерством оборони України та Міністерством національної оборони і Збройними силами Канади".

За словами голови Міноборони України, Угода сприятиме налагодженню контактів з представниками канадської оборонної промисловості, а також дозволить поліпшити забезпечення України сучасною військовою технікою та озброєннями.

Канада поставляє в Україну медикаменти, військову форму, ковдри і катери військового призначення, а канадські інструктори тренують українських військовослужбовців.