UA / RU
Підтримати ZN.ua

Польща сподівається на введення безвізового режиму України з ЄС до середини 2015 року

Український парламент вже прийняв всі необхідні закони для переходу до другої фази Плану дій з лібералізації візового режиму з ЄС.

Польща сподівається на введення безвізового режиму між Україною і Європейським Союзом до середини 2015 року, заявляє міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський.

"Якщо ви зробите те, що потрібно, то ми вас підтримаємо і сподіваємося, що це можна буде здійснити до середини наступного року", - сказав він на прес-конференції за підсумками зустрічі з в.о. голови МЗС України Андрієм Дещицею у п'ятницю, 16 травня в Києві.

Він відзначив важливість того, щоб Україна реалізувала прийняті парламентом закони, необхідні для безвізового режиму з ЄС.

Як відомо, український парламент вже прийняв всі необхідні закони для переходу до другої фази Плану дій з лібералізації візового режиму з ЄС.

Раніше влада України та представники ЄС заявляли, що після прийняття цих законів Україна отримає можливість оформити безвізовий режим з країнами Євросоюзу вже на початку 2015 року. !zn

Читайте також:

Україна може отримати безвізовий режим з ЄС до кінця 2014 року

Євросоюз пообіцяв прискорити введення спрощеного візового режиму для українців

ЄС введе новий вид "спрощених" віз для любителів подорожувати по Європі