UA / RU
Підтримати ZN.ua

Поліція відзвітувала про результати відпрацювання Станиці Луганській: фоторепортаж

Правоохоронці склали 23 адмінпротоколи.

Співробітники патрульної поліції і військовослужбовці Національної гвардії в четвер, 4 березня, провели оперативно-профілактичне відпрацювання Станиці Луганській. У заходах були задіяні понад 100 правоохоронців, повідомили в ГУ НП к Луганській області.

Поліцейські і нацгвардійці перевіряли транспортні засоби, відвідали власників зброї, поспілкувалися з громадянами, які перебувають під адміністративним наглядом. Особливу увагу правоохоронці приділили профілактиці шахрайства та дотриманню карантинних вимог.

У місцевого мешканця було вилучено гранату до автоматичного станкового гранатомета АГС-17. У рамках санкціонованих обшуків були виявлені викрадені речі. Також було задокументовано діяльність трьох чоловіків, котрі за гроші встановлювали громадянам, які перетинають лінію розмежування через КПВВ, додатки «Дій вдома». Однак ніхто з підприємців не був зареєстрований як суб'єкт господарської діяльності.

Усього правоохоронці склали 23 протоколи про адміністративні правопорушення.

Перед початком заходів старший офіцер об'єднаного командування ООС Євген Гаркавцев передав поліцейським дитячі малюнки від учнів школи №196 Києва.

Читайте також: Поліція затримала бойовика «ДНР» під час відпрацювання Мирнограда: фоторепортаж

Поліція і Національна гвардія регулярно проводять оперативні відпрацювання населених пунктів у зоні проведення операції Об'єднаних сил.

Під час відпрацювання Волновахи 25 лютого правоохоронцями було затримано чотирьох бойовиків угруповання "ДНР".