UA / RU
Підтримати ZN.ua

Поліція зупинила у Києві авто з п'яним екс-послом України в США за кермом

Машина дипломата рухалась по колу на площі Шевченка.

У Києві патрульна поліція зупинила автомобіль Ford Kuga, за кермом якого перебував чоловік у нетверезому стані. Як виявилося, водій автомобіля - колишній посол України в США Олександр Моцик, повідомляє Інформатор.

Повідомляється, що автомобіль порушив ПДР на площі Шевченка. Машина дипломата рухалась по колу на вказаній площі проти транспортного руху. Водій з явними ознаками алкогольного сп'яніння відмовився пройти драгер-тест або поїхати на медичний огляд.

За фактом порушення ПДР на нього був складений адміністративний матеріал за статтею 130 адміністративного кодексу України (Управління транспортними засобами водіями, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння). Після оформлення ДТП дипломат поїхав на таксі, а його авто було евакуйовано на штрафмайданчик.

Раніше повідомлялося, що в Києві водій, який перебував за кермом позашляховика Hummer H2, насмерть збив восьмирічну дівчинку на регульованому пішохідному переході, після чого, не зупиняючись, спробував сховатися.