UA / RU
Підтримати ZN.ua

Поліція затримала іноземця, підозрюваного у вбивстві пластичного хірурга в Києві — Крищенко

Підозрюваного затримали в аеропорту Одеси.

Керівник київської поліції Андрій Крищенко заявив про те, що поліцейські спільно з прикордонниками затримали в аеропорту Одеси іноземця, якого підозрюють у вбивстві столичного пластичного хірурга, застреленого в центрі Києва 2 лютого.

"Поліцейські Києва спільно з прикордонниками затримали в аеропорту Одеси підозрюваного у вбивстві пластичного хірурга, вчиненого в столиці 2 лютого. Він – громадянин іноземної держави, після скоєння вбивства переховувався і намагався покинути територію України", - розповів Крищенко в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

Зараз із затриманим проводяться слідчі дії.

Як повідомлялося, невідомий у центрі Києва убив 43-річного Андрія Сотника – кандидата медичних наук, пластичного і естетичного хірурга, хірурга кисті. На відео, опублікованому в Telegram-канал Los Solomas видно, як кілер наздоганяє чоловіка, стріляє, а потім робить контрольний постріл в голову.

Сотник працював головним лікарем у VKL Clinic. Як вказують дані в Facebook, у 2014 році Сотник покинув окупований Донецьк.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.