UA / RU
Підтримати ZN.ua

По Горлівці пройшла величезна колона військової техніки бойовиків - ЗМІ

Очевидці проходження колони через центр міста нарахували десятки одиниць військової техніки терористів.

4 червня, в понеділок, місцеві жителі окупованої проросійськими терористичними формуваннями Горлівки помітили колону військової техніки бойовиків терористичного угруповання "ДНР", яка рухалася по центру міста, передають "Ведомости Донбасу" з посиланням на слова очевидців.

"Сьогодні дитину забирала з садка й проходила біля 2-ї лікарні, на перехресті у бік Кочегарки пройшла величезна колона військової техніки. Танки, БТРи, Камази і вантажні машини з брезентом... Тепер ось боїмося спати лягати",- повідомляє місцева мешканка, яка бачила проходження колони через місто.

Тим часом джерело у так званих "силових відомствах "ДНР" підтвердило, що військова техніка пересувалася до місць дислокації для проведення масштабних навчань.

При цьому, як зазначає видання, сепаратистські ЗМІ не повідомляли про майбутні навчання бойовиків.

Нагадаємо, 2 червня у Ростовській області Росії поблизу кордону з Україною була помічена колона військової техніки, яка ймовірно належала армії РФ.

З початку поточної доби, 4 червня, обстановка на лінії зіткнення залишається без змін. Близько 4:30 противник застосував 82-мм міномети в районі населеного пункту Погоди і на такі провокаційні дії "отримав адекватну відповідь".