UA / RU
Підтримати ZN.ua

Підступи до Києва на надійному замку і ворог туди не пройде – командувач оборони столиці

Олександр Сирський запевнив, що українські військові знищуватимуть ворога за будь-якої можливості.

Командувач оборони Києва - командувач Сухопутних військ Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Сирський перевірив оборону на північно-західних підступах до столиці у населеному пункті Мощун, повідомили у пресслужбі Сухопутних військ. За словами Сирського, ворог до столиці не пройде.

Вказано, що вже понад 12 діб ворог без успіху намагається прорвати оборону українських захисників на відповідному напрямку. Запеклі бої з окупантами в цій місцевості тривають як вдень, так і вночі. Агресор несе великі втрати в техніці та живій силі.

Сирський заявив, що українські військові готові захищати свою Батьківщину. А підступи до столиці на надійному замку і ворог туди не пройде.

«Бойовий дух наших захисників знаходиться на високому рівні. Ми будемо знищувати ворога при будь-якій можливості. Російські війська відчують всю лють і силу Українських захисників», – зазначив Сирський.

Читайте також: У Києві уламки ворожої ракети зруйнували частину будинку, є жертва та постраждалі

Раніше радник голови офісу президента Олексій Арестович заявив, що найближчим часом російські війська не намагатимуться захопити Київ. За його словами, в кількох напрямках поблизу Києва тривають бої тактичного значення. Вони не становлять загрози. Та все ж існує загроза артилерійських та ракетних ударів по столиці.