UA / RU
Підтримати ZN.ua

Підрозділи АТО за ніч зазнавали обстрілу 10 разів, у тому числі з боку РФ

Силовики продовжують ізоляцію кризових районів з метою недопущення вторгнення незаконних збройних формувань з території РФ.

По підрозділам сил АТО за ніч було здійснено десять обстрілів, в тому числі з боку Російської Федерації. Про це повідомляє прес-центр АТО.

Зокрема обстріл здійснювали: 19:40-23:00 мінометні обстріли і обстріл з БМ-21 "Град" у населеному пункті Петровське, за напрямом РФ. Починаючи з 23:00 - періодичні обстріли з БМ-21 "Град" зведеного підрозділу на Савур-Могилі за напрямком населеного пункту Сніжне. 02:33-5:45 мінометний обстріл наших підрозділів у населеному пункті Фащівка. 04:05-4:50-5:30 - мінометні обстріли і обстріли з БМ-21 "Град" сил АТО у населеному пункті Яготин. 06:05 - мінометний обстріл позицій в районі населеного пункту Дебальцеве.

Наголошується, що підрозділи сил АТО продовжують бої з утримання висоти Савур-Могила. Проводять рейдові дій зі встановлення контролю над населеним пунктом Благодатне. Здійснюється ізоляція кризових районів, з метою недопущення вторгнення незаконних збройних формувань та диверсійних груп з території РФ на територію України.

Відзначимо, спікер РНБО Андрій Лисенко раніше повідомив, що українська армія вже почала підготовку до того, що АТО може затягнутися до зими. !zn