UA / RU
Підтримати ZN.ua

Під завалами на сміттєзвалищі біля Львова може перебувати ще одна людина

Доля опинилися під завалами рятувальників залишається невідомою.

Правоохоронні органи вивчають можливість знаходження під завалами на Грибовицькому сміттєзвалищі біля Львова четвертої людини, заявив голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін.

"На території полігону твердих побутових відходів поблизу с. Збиранка Жовківського району Львівської області тривають пошуково-рятувальні роботи з пошуку трьох рятувальників, які опинилися під завалом сміття. Також правоохоронними органами вивчається питання щодо ймовірного перебування під завалом ще однієї людини - працівника львівського комунального підприємства", - написав він на своїй сторінці в Facebook.

На поточний момент до пошуково-рятувальних робіт залучено 574 осіб і 80 одиниць техніки, з них від ДСНС України – 454 осіб і 43 одиниці техніки, а також два кінологи з пошуковими собаками.

Доля трьох рятувальників, які опинилися під завалом, на поточний момент невідома.

Читайте також: У центрі Львова активісти намагалися знести пам'ятник радянському письменнику

Як повідомлялося, 30 травня на Грибовицькому сміттєзвалищі після пожежі стався обвал сміття. Під завалами опинилося троє рятувальників. Одна з версій загоряння сміттєзвалища – підпал. Вже відомо, що одним з рятувальників, які потрапили під обвал, виявився 32-річний депутат Жовківської міськради Андрій Вненкевич. Він в якості начальника зміни ДСНС працював на гасінні пожежі, що виникла там напередодні.