UA / RU
Підтримати ZN.ua

Під Волновахою боєць АТО розстріляв двох розвідників 72 бригади

Напередодні між трьома військовослужбовцями ЗСУ виник конфлікт, в результаті якого один з них з автомата Калашникова розстріляв двох своїх побратимів.

У Донецькій області розслідуються обставини вбивства українським військовослужбовцям двох розвідників 72 бригади Збройних сил України, повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

У місті Волноваха Донецької області 6 вересня в одному з приміщень за місцем дислокації Збройних Сил України були виявлені двоє чоловіків з численними вогнепальними пораненнями. "Загиблими виявилися розвідники 72 бригади ЗСУ 1993 року народження", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці встановили, що між трьома військовослужбовцями ЗСУ виник конфлікт, в результаті якого один з чоловіків 1987 року народження з автомата Калашникова розстріляв двох своїх побратимів. Постраждалі отримали травми несумісні з життям. Правопорушник з місця злочину втік, проте через деякий час його місце знаходження вдалося встановити.

Читайте також: В районі Станиці Луганської в результаті бою з диверсантами загинув боєць АТО


"На даний час правопорушник затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального злочину передбаченого ч. 2. 115 КК України (умисне вбивство двох або більше осіб), обрання запобіжного заходу, а також передачі справи у військову прокуратуру", - повідомили в прокуратурі.