UA / RU
Підтримати ZN.ua

Під нічними обстрілом у Донецьку загинули три мирних жителі

Ніч з 6 на 7 серпня у Донецьку пройшла напружено, артобстрілів зазнали Будьонівський та Петрівський райони.

У Донецьку у результаті обстрілу загинули троє і поранено п'ять мирних жителів. Про це повідомляє прес-служба Донецької міської ради.

"Ніч з 6 на 7 серпня в Донецьку пройшла напружено, артобстрілів зазнали Будьонівський та Петрівський райони. В результаті потрапляння снарядів у Будьонівському районі на вул. Більшовиків зруйновано будинки №47 і 53, 5 житлових приватних житлових будинків на вул. Пашковій, будинок №3 і кілька господарських будівель на вул. Гірників, а також один гараж з автомобілем на вул. Крепильщиків 51. ...В результаті обстрілу в даному районі загинули три мирних жителі і п'ять осіб отримали поранення різного ступеня тяжкості", - йдеться в повідомленні.

Окрім того, у результаті обстрілу Петровського району постраждало селище Мандрикіне. Снарядами знищено житлові будинки №41 на вул. Кириленка та №82 на вул. Знам'янській. За останньою адресою також пошкоджено газопровід. Постраждалих немає.

У міськраді розповіли, що станом на 9:30 у Донецьку залишається напружена ситуація. Жителі багатьох районів повідомляють про те, що періодично чутно звуки роботи важкої артилерії, вибухи та автоматні черги. !zn