UA / RU
Підтримати ZN.ua

Під Краматорськом знищено військову базу терористів

Також атаковано і знищено укріпрайон у межах Слов'янська і повністю очищено від терористів 5-кілометрову зону біля телевізійної вежі.

Голова Верховної ради України Олександр Турчинов повідомив, що сьогодні вночі під Краматорськом Донецької області в рамках антитерористичної операції повністю знищено замасковану військову базу терористів. Про це він повідомив, відкриваючи пленарне засідання ВР.

"Сьогодні вночі під Краматорськом в межах АТО повністю знищено замасковану військову базу терористів, атаковано і знищено укріпрайон в межах Слов'янська і повністю очищено від терористів 5-кілометрову зону біля телевізійної вежі, яка транслює телевізійний сигнал на міста Слов'янськ та Краматорськ та інші райони Донецької області", - повідомив Турчинов.

Зазначимо, керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук сьогодні заявив, що під Краматорськом розпочато фінальний етап антитерористичної операції.

Зокрема, на даний момент населений пункт, в якому засіло угрупування терористів, узяли в щільне кільце українські силовики. Терористи займають оборону в житлових будинках, де також знаходяться місцеві жителі.

Керівництво операції приймає заходи з коригування дій силовиків для того, щоб при нейтралізації бойовиків не постраждали мирні громадяни.

На даний момент серед українських силовиків є поранені, загиблих немає. Кілька терористів знищено, точної інформації щодо чисельності знищених на даний момент немає. !zn

Читайте також:

Поранених під Краматорськом українських десантників добивали снайпери

АТО в районі Красного Лиману, Слов'янська та Краматорська знаходиться у фінальній стадії