UA / RU
Підтримати ZN.ua

Під Києвом відкрили стрілянину по компанії людей, є поранений

Особистість стрілка вже встановлена.

© Нацполіція
© Нацполіція
© Нацполіція

У місті Вишневе Київської області місцевий житель влаштував стрілянину по компанії людей, у результаті чого одна людина отримала поранення. Про це повідомила пресслужба Нацполіції Київської області в суботу, 27 червня. 

Зазначається, що чоловік кілька разів вистрілив з травматичного зброї у бік компанії людей і втік з місця

"У Вишневому один з компанії чоловіків безпричинно, зухвало, ігноруючи оточуючих людей, здійснив кілька пострілів з травматичної зброї у  бік іншої компанії людей. Після чого втік зі зброєю з місця події. В результаті потерпілого доправлено до лікарні з вогнепальним пораненням ноги  та грудної клітки", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці влаштували засідку і затримали винного за місцем проживання. 

"У помешканні хулігана поліцейські виявили та вилучили колекцію різноманітної зброї. Також вилучено пристрій для відстрілу гумовими кулями, з якого ймовірно він стріляв у перехожого. Уся зброя направлена на проведення відповідних експертиз", - засвідчили в пресслужбі.

Читайте також: Поліція заочно повідомила про підозру одному з організаторів перестрілки в Броварах

Нагадаємо, 29 травня в Броварах відбулася перестрілка між підприємцями, які займаються пасажирськими перевезеннями, і нелегальними перевізниками. В результаті перестрілки постраждали три людини.

За словами Авакова, в конфлікті брали участь близько 100 осіб. При цьому один автобус з озброєними людьми приїхав з Вінниці, ще три з Києва. Згідно з однією із версій слідства, конфлікт міг виникнути між представниками компаній, які займаються пасажирськими перевезеннями в Броварах.

Перестрілка стала однією з причин протестів людей, у тому числі, за відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.