UA / RU
Підтримати ZN.ua

Під Кабміном збираються мітингувальники за відставку Азарова. Беркут вже чекає

Під стіни Кабміну вже прийшли близько 500 людей, вони скандують "Ганьба" і "Слава Україні!", а також закликають до відставки прем'єр-міністра Миколи Азарова. Одночасно під самою будівлею вишикувалися близько 150 бійців "Беркута" - до цього вони сиділи в автобусах, а з наближенням мітингувальників почали виходити з них.

За станом на 9:30 ранку понеділка, 25 листопада, до будівлі Кабміну рушила колона з прихильників опозиції і мітингувальників проти зупинки євроінтеграції.

Основна мета акції - висловити свою незгоду з рішенням уряду щодо призупинення процесу підготовки до підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

За оцінками, мітингувальників зібралося близько 500 людей, вони скандують "Ганьба" і "Слава Україні!", стоять мирно і не намагаються потрапити за металеву огорожу, яку охороняє міліція. Присутні розгорнули великий плакат з написом "Юлі волю!", а також лунають заклики про відставку прем'єр-міністра Миколи Азарова.

ТАКОЖ: Міліція закликала учасників акції біля Кабміну обійтися без правопорушень

З 8:30 під будівлею уряду вже стояли близько 100 людей, переважно молоді.

Одночасно під самою будівлею вишикувалися близько 150 бійців "Беркута". До цього вони сиділи в автобусах, а тепер почали виходити з них. Поки вони стоять, нічого не роблячи. !zn

Читайте також:

Міліція і журналісти очікують під Кабміном акції опозиції, а на Євромайдані зайнялися прибиранням території

Біля Кабміну у Києві почалися сутички між мітингувальниками і "Беркутом"