UA / RU
Підтримати ZN.ua

Під час ремонту моста в Станиці Луганській виявили 3,3 млн грн збитків

За статтею про службову недбалість судитимуть чиновника Луганської ОДА.

У Луганській області підозрюють начальника одного з управлінь Луганської обласної державної адміністрації в службовій недбалості при відновленні мосту на контрольному пункті в'їзду-виїзду «Станиця Луганська». Про це повідомляє Офіс генпрокурора.

За даними слідства, внаслідок службової недбалості керівника управління ОДА вартість будівництва моста через р. Сіверський Донець моста була завищена більш ніж 3,3 млн грн, що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам. Бюджетні кошти були безпідставно сплачені на користь підрядної організації.

В даний час КПВВ залишається єдиним в Луганській області дорожнім коридором через лінію розмежування, що діє в двосторонньому порядку.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчим управлінням Головного управління Нацполіціі в Луганській області, оперативне супроводження - Управлінням стратегічних розслідувань в Луганській області ДСР Нацполіціі України.

Раніше повідомлялося про те, що в Миколаївській міськраді пройшли обшуки у справі про присвоєння коштів міського бюджету.