UA / RU
Підтримати ZN.ua

Під час обстрілу бойовиками Мар'їнки постраждала місцева мешканка

Жінка отримала осколкове поранення голови.

У понеділок, 13 червня, в результаті обстрілу терористами Мар'їнки Донецької області, була поранена місцева жителька, повідомляє прес-служба ГУ НПУ в Донецькій області.

"О 20:30 до черговоъ частииу Мар'їнського відділу поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію 77-річної пенсіонерки з пораненнями голови. За попередньою інформацією, жінка отримала осколкове поранення на вул. Леніна, під час мінометного обстрілу бойовиків", – йдеться в повідомленні.

Постраждалу госпіталізували, на місце обстрілу направлена оперативно-слідча група.

Читайте також: Бойовики вдарили по Мар'їнці з артилерії, поранений місцевий житель

Нагадаємо, 13 червня під час обстрілу бойовиками Торецька Донецької області загинула місцева мешканка, також були зруйновані будинки мирних громадян.

Перший заступник секретаря РНБО Михайло Коваль заявляв, що за два роки в Донбасі вбили 10 тис. українських громадян, були поранено – понад 20 тисяч осіб, а близько 1,8 млн осіб стали біженцями. За його словами, російські військові в Донбасі, незважаючи на Мінські домовленості, влаштовують вогневі позиції в житлових кварталах окупованих населених пунктів і продовжують обстрілювати позиції ЗСУ.