UA / RU
Підтримати ZN.ua

Перший Спас: святкові привітання з Маковієм

В цей день віряни вітають один одного зі святом.

1 серпня християни східного обряду відзначають Медовий Спас. Це свято також називають Маковія. Цього дня заведено освячувати у церкві мед, мак та горіхи, а потім готувати з них солодкі страви та частувати гостей.

Привітання з Медовим Спасом у прозі

Нехай Перший Спас подарує твоєму серцю віру, твоєму розуму – надію, а твоєму здоров'ю – силу! Нехай люди, яких ти зустрінеш, будуть праведними, а дороги, якими ти підеш, ведуть тебе до справжнього щастя! Божого тобі благословення!

***

Вітаю з Маковієм! Бажаю, щоб життя було солодким, немов мед, і не було в ньому жодної ложки дьогтю. Хай серце зігріває любов! І нехай сьогодні Медовий Спас зробить щасливим вашу сім'ю!

***

Зі святом! Прийміть щирі вітання з Маковієм! Нехай це свято принесе здоров'я, тепло, а у всіх земних справах допомагає Боже благословення. Бажаю миру та злагоди вам!

***

Поздоровляю з Медовим Спасом! Бажаю солодкого життя під захистом Господа. Нехай у сім'ї панує гармонія і любов, а дитячий сміх, розливається по всьому будинку!

***

З Медовим Спасом! Бажаю проводити кожен день весело, плідно та радісно, як бджілка, а натомість отримувати від життя медовий присмак щастя та кохання. Нехай серце співає, а душа з кожним днем розквітає та пахне.

Листівки та картинки

maximum.fm

maximum.fm

pixabay.com