UA / RU
Підтримати ZN.ua

Перша Пречиста: привітання та листівки

Це свято віряни відзначають кожен рік.

15 серпня християни східного обряду відзначають Успіння Пресвятої Богородиці. Народна назва свято – Перша Пречиста. В цей день заведено надсилати привітання родичам та друзям.

Гарні привітання з Першою Пречистою

Вітаю зі святом Успінням Пресвятої Богородиці! Від душі хочу побажати з честю пройти будь-яке випробування життя, не втративши своєї надії та віри. Бажаю жити в згоді з оточуючили і дякувати Богові за все, що він дає тобі!

***

Щиро вітаю вас з великим святом Успіння Пресвятої Богородиці! І хоча сьогодні ми згадуємо про закінчення земного життя Пречистої Діви, але це свято є радісним, тому що знаменує відхід Марії до Царства Небесного. В це світле свято бажаю тобі здоров'я, гармонії та добробуту в сім'ї. Нехай в усіх справах тобі допомагає Боже благословення!

***

Нехай Пресвята Діва благословить кожен ваш день. Нехай вона допоможе вам в житті і наповнить його тихим, добрим, родинним щастям. Бажаємо, щоб у вашому житті завжди вистачало хліба, тепла і любові. Щоб ви ніколи не зазнали голоду, холоду та сліз. З Успінням Пресвятої Богородиці!

***

Вітаю з Першою Пречистою! В цей святий день бажаю вам міцного здоров'я, добробуту, щастя та божого благословення. Нехай Пречиста Діва Марія завжди вас захищає від усіх бід!

***

В день Успіння Пресвятої Богородиці вітаю вас зі святом! Бажаю вам та вашій сім'ї здоров'я, мудрості, зосередженості, толерантності, поваги один до одного та Божої опіки!

Читайте також: Горіховий Спас 2024: коли буде цього року

Листівки та картинки

maximum.fm

maximum.fm

maximum.fm