UA / RU
Підтримати ZN.ua

Перестрілка в Броварах: Суд заарештував шістьох учасників

Суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 днів без права внесення застави.

[media type="picture" position="1"Станом на 22:00 Броварський міський суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на 60 діб без права внесення застави для шістьох затриманих у справі про перестрілку, що сталася 29 травня в місті Бровари. Про це повідомляє МВС.

"На 22:00 сьогодні 6 особам - прийнято утримання під вартою без застави. Всього затримано 28 учасників перестрілки в Броварах. Суд триває", - йдеться в повідомленні МВС.

21 підозрюваному НПУ просить також обрати запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.

Як повідомлялося раніше, 29 травня вранці в спальному районі міста Бровари відбулася масова перестрілка, в результаті якої постраждали три людини, двоє перебувають у лікарні з вогнепальними пораненнями.

Читайте також: Перестрілка в Броварах: Аваков виступив із заявою і особисто пообіцяв посадити всіх причетних

За фактом перестрілки поліція відкрила три кримінальні справи. Також дії правопорушників додатково кваліфікували як замах на вбивство. Правоохоронці встановили, що причиною конфлікту став розподіл пасажиропотоку. Детальніше читайте в матеріалі ZN.UA "План-перехоплення, близько сотні правопорушників, три кримінальні справи: головне про перестрілку в Броварах".