UA / RU
Підтримати ZN.ua

Парубій: Люди звільнять адмінбудівлі, коли Партія регіонів звільнить Банкову

На Майдані кажуть, що готові вимагати, щоб Партія регіонів звільнила адміністративні приміщення, і готові вести переговори з цього приводу.

Народний депутат, комендант Майдану Андрій Парубій заявляє, що люди звільнять адміністративні будівлі тільки після того, як влада піде на поступки.

"Регіоналам пора звільнити адміністративні приміщення, такі як Банкова і Кабінет міністрів. Я думаю, що ми будемо вимагати, щоб Партія регіонів звільнила адміністративні приміщення, і будемо вести переговори з цього приводу", - заявив він у вівторок, 28 січня.

"Тобто, вони звільняють Банкову - ми звільняємо Жовтневий палац. Я гадаю, що такі початкові позиції переговорів, і ми будемо говорити далі, хто і що повинен звільнити" , - зазначив Парубій.

Відповідаючи на запитання щодо пропозиції Партії регіонів, зокрема Михайла Чечетова про те, що амністія стосуватиметься тих , хто "піде з Майдану", він відповів: "Будемо зворотну вимогу ставити: хто пішов з АП, тоді буде амністований, хто піде з Кабінету міністрів - той буде амністований. Будемо вимогу на вимогу ставити і будемо вести переговори".

"Бо насправді ніхто з Майдану не піде і ніхто не піде з адміністративних будівель, бо їхні (Партії регіонів) дії повинні бути односторонніми", - підкреслив Парубій.

Як відомо, вранці у вівторок депутати від Партії регіонів заявляли, що ПР готова проголосувати за звільнення заарештованих активістів Майдану, однак за умови, що буде звільнено всі захоплені адмінбудівлі та розблоковано вулиці. !zn

Читайте також:

В урядовому кварталі розбирають бетонну барикаду, не яка простояла і дня

Євромайдан просить українців допомогти бронежилетами, спальними мішками і теплою білизною: список необхідного

Регіонали проголосують за звільнення активістів, тільки якщо Майдан розійдеться