UA / RU
Підтримати ZN.ua

Падіння АН-26: Уруський розповів, коли озвучать остаточний звіт по авіакатастрофі

"Комісія здійснить свою доповідь на наступному тижні на засіданні уряду".

Остаточний звіт по авіакатастрофі АН-26 буде озвучено урядовою комісією, яка займалася розслідуванням, наступного тижня на засіданні уряду. Про це повідомив очільник комісії Олег Уруський під час останнього брифінгу

Уруський додав, що наразі встановлено причини трагедії та здійснено усі організаційні заходи, зокрема поховання загиблих та виплата грошової допомоги їх рідним. 

"Комісія здійснить свою доповідь на наступному тижні на засіданні уряду. Після чого буде організований брифінг для журналістів, де ми детально про все розповімо", - заявив він.

Більше інформації буде "в середу або четвер". 

Читайте також: Сім'ям курсантів, які загинули в авіакатастрофі Ан-26, виплатили компенсації - генштаб ЗСУ

Нагадаємо, 25 вересня військово-транспортний літак АН-26 розбився під Чугуєвом, загинули 26 осіб. Відразу після катастрофи в лікарню доставили двох курсантів, які вижили. Однак, постраждалого в критичному стані врятувати не вдалося. У лікарні залишається курсант В'ячеслав Злочевський.

Слідство розглядає чотири версії авіакатастрофи, пріоритетною є версія про відмову двигуна. За даними урядової комісії, літак отримав підтвердження на посадку через хвилину після запиту і повідомлення про несправності.