UA / RU
Підтримати ZN.ua

Останній шанс: мешканців Луганщини закликали до евакуації

"Залишитися живими - єдине, що від Вас вимагається"

Мешканців Луганської області закликають до евакуації через посилені обстріли російських окупантів. На своїй сторінці у Facebook до людей звернувся голова Луганської ОДА Сергій Гайдай.

"Наступний тиждень може бути важким. Може бути останнім, коли ми ще маємо шанс Вас врятувати. Наступ. Як це станеться? Напевно, по-фашистськи, традиційно, зранку, коли Ви відкриєте очі у бомбосховищі від жахливого гуркоту. Єдине, що варто знати: ЗСУ готові зустріти росіян. При чому так, що "гості" швидко захочуть побігти додому", - запевняє Гайдай.

Він вневнений, що швидкість, з якою захисники української землі впораються із загарбниками, залежить і від мешканців області.

"Залишитися живими - єдине, що від Вас вимагається. "Пересидимо". Що пересидимо? Килимове бомбардування? Діти зможуть впоратися психологічно з тим, що зможуть побачити?! Це впертість? Це НЕвідповідальність? Ви готові добровільно загинути?”, - наголосив голова ОДА.

Він зазначив, що пустий евакуаційний автобус - це зневага до життя поліцейських, рятувальників, волонтерів та багатьох інших.

Нагадаємо, радник голови ОП Олексій Арестович заявив, що "друга фаза" війни Росії проти України, про яку так довго кричали, офіційно розпочалася