UA / RU
Підтримати ZN.ua

Опубліковано відео масштабного будівництва маєтку Левочкиных в Конча-Заспі

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Відео було знято з висоти пташиного польоту під час тестування відремонтованого дрона. /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Звичайна таблиця"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} відео було знято з висоти пташиного польоту під час тестування отремонтированого дрона. Джерело: http://alfanews.com.ua/news/163956 відео було знято з висоти пташиного польоту під час тестування отремонтированого дрона. Джерело: http://alfanews.com.ua/news/163956

Депутат Київради Ігор Луценко розмістив відео, на якому при тестуванні дрона для АТО було знято будівництво маєтку родини Льовочкіна в Конча-Заспі під Києвом.

"Нижче на відео - дача Левочкиных у Конча-Заспі з пташиного польоту. Зараз вони будуються, геть аж по два автобуси робочих приїжджають. Крани - як на висотку. Коротше, #майданпереміг", - написав Луценко у своєму блозі на "Українській правді".

Він повідомив про те, що займаючись авіацією для фронту вирішили використовувати технічні можливості дронів для АТО, і щоб даром не тестувати пристрій, вирішили тестувати з користю.

Читайте також: Автомайдан приїхав до маєтку Яреми

За його словами, відео маєтку Левочкиных було знято з висоти пташиного польоту під час тестування відремонтованого дрона.

Раніше повідомлялося про те, що Екс-глава адміністрації Віктора Януковича Сергій Льовочкін вирішив балотуватися на виборах у Верховну Раду.