UA / RU
Підтримати ZN.ua

Опозиція і регіонали готуються до своїх акцій у Києві

На акцію прихильників євроінтеграції, незадоволених рішенням уряду припинити підготовку до підписання Угоди з ЄС, опозиціонери мають намір зібрати до 50 тисяч чоловік. Стільки ж збираються вивести і регіонали.

У Києві в неділю, 24 листопада пройде дві акції опозиції на підтримку євроінтеграції - на Майдані Незалежності і Європейській площі, а на Михайлівській збираються прихильники Партії регіонів.

Опозиціонери заявили, що зберуть - до 50 тисяч чоловік. Стільки ж збираються вивести регіонали.

На Майдані Незалежності зараз зібралися більше сотні прихильників євроінтеграції, народ мирно спілкується з імпровізованої сцени лунають заклики на підтримку євроінтеграції і до мирного і спокійного поведінки. На Європейській площі народу приблизно стільки ж - там встановлена сцена, туди теж продовжують прибувати прихильники євроінтеграції.

На Михайлівській площі збираються прихильники партії влади, там зібралося близько сотні людей. Від парку Шевченка, вул. вздовж Володимирської до Михайлівського собору стоїть велика кількість автобусів з приїжджими прихильниками Партії регіонів.

Нагадаємо, увечері 21 листопада на Майдан Незалежності прийшли люди, обурені рішенням уряду про припинення підготовки до підписання Угоди з ЄС. Акцію назвали Евромайданом. Окружний адміністративний суд Києва за зверненням Київської міської адміністрації обмежив проведення мітингів і заборонив встановлення наметів в центрі столиці на період з 22 листопада по 7 січня 2014 року.

Аналогічні акції проходять і в інших містах, зокрема у Львові, Харкові, Ужгороді, Дніпропетровську та Донецьку.

Крім того, в Сімферополі 24 листопада пройде мітинг "За стабільність і процвітання. Кримчани за розвиток торговельних відносин з Російською Федерацією". !zn

Читайте також:

Євромайдан у Києві зібрав не менше трьох тисяч прихильників асоціацію з ЄС

Міліція знесла намети Евромайдана у Миколаєві (відео)

На противагу Евромайдану регіонали проведуть мітинг у Криму

Євромайдан у Львові зажадав відставки уряду Азарова