UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти завдали артилерійських та ракетних ударів по Харківщині — голова ОВА

На щастя, постраждалих немає.

Війська РФ обстріляли Харківщину ракетами та артилерією. Про це повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

«Харківщина, 4 грудня. Окупанти знову завдають артилерійських та ракетних ударів по Куп‘янщині. У Куп'янську-Вузловому внаслідок обстрілів було пошкоджено дорожнє покриття, транспортну інфраструктуру», - йдеться у повідомленні.

За словами голови ОВА, вчора, 3 грудня, близько 23 години ракети С-300, запущені окупантами, пошкодили вікна та дахи в п’яти приватних будинках Шевченківської громади.

А близько третьої години ранку війська РФ здійснили ще один ракетний обстріл смт Шевченкове. На щастя, постраждалих немає.

Крім того, протягом доби загарбники били по населених пунктах Вовчанської громади та Харківського району, а також по Ізюмщині. Обійшлося без постраждалих.

«Місцева влада спільно із волонтерами у зв’язку із збільшенням інтенсивності обстрілів продовжує добровільну евакуацію жителів. На сьогодні виявили бажання переїхати 185 людей», - заявив Синєгубов, додавши, що процес евакуації у більш безпечні місця Харківщини триває.

Окупанти продовжують завдавати хаотичних ударів та тероризувати мирне населення. В ОВА закликають не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Читайте також: У Харківській області двоє чоловіків підірвались на невідомому вибуховому пристрої

Раніше повідомлялося, що росіяни завдавали ударів по населених пунктах Чугуївського, Харківського, Куп’янського та Ізюмського районів. У Вовчанську внаслідок ворожих ударів отримав поранення 55-річний чоловік.