UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти вночі обстрілювали Луганщину, є поранені та загиблий

Жителі Сєвєродонецька залишилися без води і газу.

Російські окупанти у ніч на 16 квітня обстріляли Сєвєродонецьк, Лисичанськ і Кремінну на Луганщині. Одна людина загинула, троє поранені, повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

Загиблого чоловіка рятувальники знайшли під завалами професійно-технічного навчального закладу в Кремінній. Троє жінок дістали поранення через обстріли Лисичанську, їм вже надали медичну допомогу.

У Сєвєродонецьку перебито центральний газопровід, пошкоджено водогон, тому місто поки що залишається без води і газу. Скільки часу знадобиться на ремонт, ще невідомо. У Лисичанську ворожим снарядом пошкоджено газопровід, але з менш вагомими наслідками.

«Крім того, руйнувань зазнали житлові будинки та одна із пожежних частин Лисичанська, продовольчі та промислові об’єкти в Сєвєродонецьку, зокрема, магазини в старій частині міста», - додав Гайдай.

Читайте також: За минулу добу окупанти 24 рази обстрілювали Луганську область, є загиблі та поранені — голова ОВА

Нагадаємо, 13 квітня окупанти обстріляли з потужного озброєння житловий квартал у Рубіжному. Згоріли майже всі будинки, розташовані у цьому кварталі.

Росіяни готують наступ на Донбасі задля виходу на адмінкордони Донеччини та Луганщини. «Звільнення» регіону оголошено новою офіційною метою війни проти України.