UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти вночі атакували Запоріжжя та Миколаїв

Росіяни навмисно обстрілюють цивільні та інфраструктурні об’єкти.

Росія продовжує тероризувати цивільну інфраструктуру українських міст. Вночі росіяни завдали ударів по Запоріжжю та Миколаєву. Відомо про влучання ракет в об’єкти інфраструктури.

Як повідомив близько 06:00 секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртев, ворожа атака спрчинила пожежу, є потерпілі.

«Внаслідок ворожої атаки по Запоріжжю сталася пожежа. На жаль, є постраждалі. На місці вже працюють відповідні служби», – написав Анатолій Куртєв, який упродовж ночі щонайменше двічі повідомляв про повітряну тривогу в місті.

Читайте також: Війська РФ обстріляли житлові будинки в Слов’янську й Краматорську: є поранені

Окрім того, росіяни знову обстріляли Миколаїв – є влучання у різних частинах міста. Про це повідомив міський голова Олександр Сєнкевич.

«Миколаїв двічі за ніч зазнав потужних обстрілів, – написав Олександр Сєнкевич. – Маємо влучання у різних районах міста. Наразі відомо про пошкодження низки цивільних об’єктів, зокрема житлових будинків та магазинів, а також мережі водопроводу».

Нагадаємо, ввечері 26 вересня російські війська завдали удару ракетою Х-59 по аеропорту Кривого Рогу. Як наслідок, його інфраструктура зруйнована, подальше використання летовища та обладнання неможливе.