UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти вдарили по Катеринівці та Куп'янську на Харківщині. Є загиблі та поранені

Щоправда, дані ОПУ та ОВА щодо загиблих та постраждалих дещо різняться.

Окупанти завдали удару по селу Катеринівка на Харківщині, у результаті чого загинули та постраждали люди. Про це повідомив заступник голови ОПУ Кирило Тимошенко.

«Харківщина, село Катеринівка. Окупанти завдали удару по населеному пункту. Дві людини загинуло, ще дві – поранено», – зазначив Тимошенко.

Своєю чергою голова ОВА Олег Синєгубов повідомив, що у Катеринівці, яку окупанти обстріляли об 11:30, загинув 50-річний чоловік. 

«Ще один обстріл міста Куп’янська стався біля 13:00. За даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, поранення отримав 70-річний чоловік. Допомогу надали на місці», – додав Синєгубов.

Читайте також: У Харківській області чоловік із дитиною підірвалися на вибуховому пристрої

Минулої доби, 29 грудня, російські війська завдали чергового масованого ракетного удару по Україні. Багато ворожих ракет збили сили ППО. Однак зафіксовані «прильоти» в об'єкти інфраструктури Харкова та області. Також на Харківщині внаслідок ворожих атак є загиблі та поранений мирні жителі.

Зокрема російські загарбники вбили двох цивільних чоловіків 55 та 54 років, чоловік 52 років госпіталізований з пораненням. Його стан медики оцінюють як важкий.