UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти вбили двох цивільних жінок на "Азовсталі"

Зараз там розбирають завали, під якими можуть бути люди. 

Нічні бомбардування рашистами заводу "Азовсталь" призвели до загибелі двох цивільних жінок, ще десятеро людей отримали поранення. Про це повідомляє пресслужба полку "Азов" на своєму Телеграм-каналі. 

Зараз наші захисники продовжують розбирати завали, позаяк під ними ще можуть бути люди. 

"Закликаємо до термінового введення режиму припинення вогню та продовження евакуації громадян на безпечні території, контрольовані Україною", - йдеться в повідомленні. 

Читайте також: Евакуація з Маріуполя: лише три з 14 автобусів доїхали до підконтрольної Україні території, доля решти людей невідома

Нагадаємо, 3 травня російські окупанти почали штурм металургійного заводу "Азовсталь" у Маріуполі, повідомив журналіст Андрій Цаплієнко. На його території досі продовжують перебувати мирні жителі та українські захисники.

Мер Маріуполя Вадим Бойченко повідомив, що в окупованому місті залишаються понад 100 тисяч людей. За попередніми даними, в бомбосховищах заводу "Азовсталь" перебували близько тисячі цивільних маріупольців, у тому числі близько 60 дітей. Також там перебувають кілька сотень поранених українських військових.