UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти в зоні ООС вбили солдата ЗСУ

У понеділок, 20 липня, в результаті обстрілу поблизу селища шуми Донецької області загинув український військовий.

Російсько-окупаційні війська знову порушили режим припинення вогню й обстріляли позиції українських військових у Донецькій області, повідомляє штаб ООС на сторінці в Facebook.

Поблизу населеного пункту шуми окупант застосував автоматичні станкові гранатомети, а також стрілецьку та снайперську зброю.

"На жаль, в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання один військовослужбовець Збройних Сил України отримав кульове поранення несумісне з життям.

Читайте також: У штабі ООС уточнили правила перетину лінії розмежування в Донбасі

Командування об'єднаних сил висловлює глибокі і щирі співчуття рідним і близьким загиблого воїна і зазначає, що такі підступні дії окупантів не залишаться безкарними", - йдеться в повідомленні штабу ООС.

Раніше повідомлялося, що в неділю, 19 липня, противник сім разів порушив режим припинення вогню. На ворожі обстріли ЗСУ відповідали прицільним вогнем зі штатного озброєння. Бойових втрат серед українських військовослужбовців немає.

Нагадаємо, 18 липня неподалік від Старогнатівки в Донецькій області окупанти на світанку застосували протитанковий ракетний комплекс і станкові протитанкові гранатомети, а у вечірній час – озброєння БМП, гранатомети і великокаліберні кулемети.