UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти проводять у Криму навчання морської піхоти

Бере участь понад 500 військовослужбовців.

У тимчасово окупованому українському Криму Росія проводить навчання морської піхоти за участю понад 500 військових.

Про це повідомив у п'ятницю Чорноморський флот країни-агресора (ЧФ РФ), повідомляє Укрінформ із посиланням на Інтерфакс.

"При пересуванні на полігони морські піхотинці відпрацювали дії з оборони колон техніки на марші та нейтралізації диверсійно-розвідувальних груп умовного супротивника", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Українська армія готова до можливої гібридної атаки мігрантами з території Білорусі – Резніков

Окупаційні війська проведуть навчання з вогневої підготовки та водіння. Військовослужбовці виконають бойові стрільби по мішенях з усіх видів стрілецької зброї та протитанкових комплексів, а механіки-водії відпрацюють прийоми водіння пересіченою місцевістю та узбережжям.

Раніше повідомлялося, що Російська Федерація розпочала навчання у Південному військовому окрузі — він межує зі східним кордоном України. Тренування відбудуться на 30 полігонах – у Ростовській, Астраханській та Волгоградській областях, Кубані, Ставропольському краї, тимчасово окупованому Криму та Північному Кавказі.

Також повідомлялося, що найближчі два місяці військовослужбовці Білорусі та Росії проведуть спільні навчання на кордоні з Україною. Військові навчання складатимуться з двох етапів, заявив диктатор Лукашенко.

РосЗМІ пишуть, що військові навчання відбудуться вже найближчим часом.