UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти провели рейд у пошуках партизанів на Запоріжжі — ЦНС

У Бердянську та Мелітополі загарбники ходили по квартирах і проводили обшуки.

Російські загарбники продовжують шукати партизанів на тимчасово окупованих територіях України. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Зокрема, за даними ЦНС, після серії успішних ударів ЗСУ по ворожих позиціях, загарбники влаштували рейд в пошуках підпілля.

У Бердянську та Мелітополі на Запоріжжі окупанти ходили по квартирах й проводили обшуки. Перевіряли планшети, телефони та шукали все, що може вказувати на українську позицію.

«Проте ворог не розуміє що для переважної більшості місцевого населення він є окупантом, а отже майже кожен мешканець і є партизаном», - заявили в ЦНС, додавши, що подібні рейди мають лише демонстративний характер для залякування і не дають результатів.

Читайте також: Окупанти планують запровадити цілодобову комендантську годину на Запоріжжі — Генштаб

Партизанський рух на тимчасово окупованих територіях є невід’ємною частиною боротьби українського народу проти російського вторгнення і регулярно завдає втрат ворогу. Лише за минулий тиждень завдяки підпіллю було знищено колаборанта на Херсонщині, а також декілька осередків розташування особового складу росіян на Луганщині та Донеччині, повідомив Центр національного спротиву.