UA / RU
Підтримати ZN.ua

Окупанти пишуть на снарядах «Христос Воскрес!» і готуються обстрілювати мирне населення на Великдень — СБУ

Російські загарбники готують чергові провокації.

Окупанти на Великдень планують влаштувати ще більше обстрілів мирного населення та українських захисників. Про це свідчать нові телефонні розмови загарбників, які перехопила СБУ.

«Наши пацаны пасхалки хохлам готовят. Танкисты на снарядах пишут «Христос воскрес!» Развлекаемся, как можем…», - розповідає окупант своїй дружині.

Однак, коли мова заходить про справи у його підрозділі, який стоїть у Миколаївській області, тон загарбника одразу змінюється: із 19 людей у його взводі залишилося лише 7, інших – убили або ж вони втекли.

«Тут никого не добавляют. Наоборот – все уезжают! Кого нам добавлять? Тут все бегут! У нас из бригады уволилось уже 600 человек… Тут остались только самые стойкие и алкаши», - каже окупант.

Читайте також: Росія відкинула пропозицію встановити великоднє перемир'я — Зеленський

Раніше повідомлялося, що окупанти можуть влаштувати провокації на Великдень — СБУ закликає українців бути особливо пильними. Правоохоронці рекомендують вірянам утриматися від масових скупчень у церквах, а главам церков – мінімізувати кількість присутніх на святкових богослужіннях.

Також українців просять дотримуватися правил комендантської години, встановлених адміністраціями кожного регіону.

Крім того, у Держспецзв’язку попередили про можливе посилення ворожих кібератак на Великдень та розповіли, як не стати жертвою кіберзловмисників.